Bye, bye sramu, preznojavanju i lupanju srca!

Počni tečno pričati engleski u našem English Speaking Clubu

Spadaš li u one osobe koje puno toga razumiju na engleskom, ali kad trebaš pričati - mozak ti se jednostavno zamrzne i oblije te hladan znoj? English Speaking Club pomoći će ti ukloniti strah od govora i smanjiti neugodne situacije u usmenoj komunikaciji. Ovo je jedan od naših najpopularnijih tečajeva i jedini ovakvog tipa na našim prostorima.

Online sate konverzacije na engleskom kroz 8 tjedana

Jednom tjedno u dogovoreno vrijeme vježbat ćemo razgovor na engleskom jeziku u malim grupama preko Zooma. Konverzacijski sat traje 60 minuta, a moderirat će ga naši profesori.

32 dnevne lekcije engleskog

Kratke lekcije na engleskom jeziku stići će ti na email 4 dana u tjednu kao uvod u sate konverzacije. Za njih će ti trebati samo 20-30 minuta dnevno i rješavaš ih samostalno, svojim tempom.

BONUS #1

1 besplatni sat konverzacije

Tvoj prvi sat konverzacije bit će potpuno besplatan kako bismo se upoznali i započeli ovaj 8-tjedni program "on a good note".

BONUS #2

Pristup našoj English Speaking Club zajednici

Kao poseban poklon, darujemo ti pristup našoj English Speaking Club zajednici u kojoj ćeš moći vježbati engleski i izvan konverzacijskih sati i održavati kontakt s drugim polaznicima.

Je li ovaj tečaj pravi izbor za tebe?

Najbolji način da poboljšaš svoje govorne vještine, riješiš se straha od grešaka i svoje pasivno znanje pretvoriš u aktivno je da vježbaš, vježbaš i još malo vježbaš. No, ovaj tečaj nije za svakoga, stoga se na njega prijavi samo ako je tvoje predznanje na minimalno na razini B1+ i ako se pronalaziš u ovim opisima.

 • MARLJIV/A SI

  Poboljšanje jezičnih vještina usko je vezano za red, rad i disciplinu. Hoćeš se zaista maksimalno potruditi za svoj napredak?

 • OTVORENOG SI UMA

  Teme koje obrađujemo na ovom tečaju su raznolike, aktualne i tjeraju na razmišljanje. Hoćeš biti dovoljno otvoren/a za konstruktivne rasprave?

 • USTRAJAN/NA SI

  Ovaj tečaj nije brzi popravak svega što ne valja u tvom izražavanju, jer je nemoguće naučiti strani jezik za mjesec dana. Hoćeš li posvetiti dovoljno vremena vježbi?

 • VOLIŠ UPOZNAVATI NOVE LJUDE

  Upoznavanje novih ljudi i razmjena životnih priča i iskustava s njima sastavni su dio ovog tečaja. Jesi spreman/a na novu ekipu?

Cijena tečaja: 80,00 EUR

Nova sezona počinje uskoro. Rezerviraj svoje mjesto već sada jer ovaj tečaj goriiiiii!

Imaš pitanja o ovom tečaju?

Možda te zanimaju još neki detalji pa ovdje potraži odgovore. Ako imaš još pitanja, slobodno nam se javi na [email protected]

 • Kada će se održavati tečaj?

  Jednom tjedno u večernjim satima sastajemo se na Zoomu i vježbamo govor, a nakon toga dnevne lekcije rješavaš kad tebi odgovara. Termin Zoom predavanja dogovaramo direktno s grupom kako bismo našli najbolje vrijeme za sve polaznike :)

 • Na kojoj razini moram biti da mogu sudjelovati u English Speaking Clubu?

  Na razini iznad B1 (B1+, B2, C1) jer ti je potrebno čvrsto predznanje da možeš sudjelovati u raspravama.

 • Moram li rješavati dnevne lekcije da mogu sudjelovati u satima preko Zooma?

  Ne moraš, ali te lekcije su predviđene za uvođenje u temu, upoznavanje s novim vokabularom i često će se spominjati na Zoom satima. Ponavljanje je majka znanja!

 • Hoću li morati pričati pred puno ljudi?

  Nećeš. Na satima ćete biti raspoređeni u male grupe (max. 4 osobe) kako biste svi imali priliku zaista komunicirati bez da se brinete kako vas sluša 10+ ljudi. Na ovaj način također dobivaš više vremena da pričaš.