Povećanje kvalitete usluga i primjenjivanje globalnih praksi u lokalnom kontekstu glavne su okosnice našeg djelovanja.

Sudjelovanjem u različitim programima i projektima EU svake godine radimo na stručnom usavršavanju naših predavača, na poboljšanju metoda podučavanja kao i na implementaciji novih alata i širenju ponude naših tečajeva. Smatramo da je jedna od najbitnijih stvari u bilo kojoj profesiji konstantno usavršavanje i pojam cjeloživotnog učenja shvaćamo jako ozbiljno.

Stoga idući put kad ti netko od naših profesora kaže da učenje nikad ne staje - znaj da i sami primjenjuju tu filozofiju u svom životu :)

U nastavku možeš pogledati na kojim projektima smo dosad sudjelovali.


Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

ERASMUS+ akreditacija 2022-2027

Naziv projekta: EMPOWERING LEARNERS THROUGH INCLUSION AND INNOVATION

Želja nam je sudjelovanjem u projektima unutar ove akreditacije doskočiti problemu manjka vremena naših polaznika za vježbu stranih jezika izvan nastave i prilagoditi naše metode podučavanja polaznicima s poteškoćama u učenju. Akreditacija u ovome programu znači da smo detaljno razradili plan razvoja naše škole do kraja programskog razdoblja 2027. godine i da nam je olakšano financiranje usavršavanja naših predavača kroz ERASMUS+ program. Usavršavanje će se provoditi kroz mobilnosti predavača po cijeloj Europi, a sve će financirati Europska unija.

ERASMUS+ KA1

Naziv projekta: GLOBAL PRACTICES IN A LOCAL CONTEXT

Kroz sudjelovanje u našem prvom ERASMUS+ KA1 programu cilj nam je primijeniti globalne prakse u lokalnom kontekstu, proširiti ponudu svojih usluga i njegovati zdravo radno okruženje za naše predavače. Projekt traje od 1.9.2021. do 30.9.2022., a iznos financiranja je 9565,00 EUR.

Start@Best

Naziv projekta: ERYIA EVOLVES

Sudjelovanjem u ovom programu ostvarili smo veću inovativnost i produktivnost na radnom mjestu te otvorili poslovnicu u Valpovu s učioničkim prostorom za lokalne tečajeve. Vrijeme trajanja projekta bilo je od 1.7.2020. do 31.1.2021., a iznos financiranja 7.500,00 EUR.