Online škola stranih jezika ERYIA  jedno je od pionirskih imena u industriji online obrazovanja odraslih u Hrvatskoj. Poučavanjem na daljinu bavimo se već 6 godina, od nastanka škole 2016. godine, a kroz protekle godine kroz našu školu prošlo je više od 300 polaznika.

Sve je krenulo iz jedne male sobe u jednom malom selu u Slavoniji, a onda smo doprijeli do ljudi iz cijelog svijeta i pomogli im da napreduju u svojim jezičnim vještinama.

U međuvremenu smo izdali priručnik za učenje vokabulara Words My Way i aplikaciju za vježbu govora Anekdote, pokrenuli nove tipove tečajeva s kojima smo opet prvi na ovim područjima (English Speaking Club, khm khm), a još jedna od kul stvari kojima se bavimo je sudjelovanje u europskim projektima (od kojih nam je najdraži Erasmus+ i akreditacija koju smo dobili 2022. godine).

Naše najveće odlike su to što svakom polazniku pristupamo individualizirano, opušteno i činimo sve što je u našoj moći da učenje jezika bude pozitivno iskustvo bez stresa, a recenzije i preporuke s najvišim ocjenama dokaz su da se tečajevi u ERYIJI provode kvalitetno, efikasno i na veliko zadovoljstvo polaznika.

Ako nam se želiš priključiti, bilo kao dio tima ili kao polaznik, javi se!