Online škola stranih jezika ERYIA  jedno je od pionirskih imena u industriji online obrazovanja odraslih u Hrvatskoj. Poučavanjem na daljinu bavimo se već 6 godina, od nastanka škole 2016. godine, a kroz protekle godine kroz našu školu prošlo je više od 300 polaznika.

Sve je krenulo iz jedne male sobe u jednom malom selu u Slavoniji, a onda smo doprijeli do ljudi iz cijelog svijeta i pomogli im da napreduju u svojim jezičnim vještinama.

U međuvremenu smo izdali priručnik za učenje vokabulara Words My Way i aplikaciju za vježbu govora Anekdote, pokrenuli nove tipove tečajeva s kojima smo opet prvi na ovim područjima (English Speaking Club, khm khm), a još jedna od kul stvari kojima se bavimo je sudjelovanje u europskim projektima (od kojih nam je najdraži Erasmus+ i akreditacija koju smo dobili 2022. godine).

Naše najveće odlike su to što svakom polazniku pristupamo individualizirano, opušteno i činimo sve što je u našoj moći da učenje jezika bude pozitivno iskustvo bez stresa, a recenzije i preporuke s najvišim ocjenama dokaz su da se tečajevi u ERYIJI provode kvalitetno, efikasno i na veliko zadovoljstvo polaznika.

Ako nam se želiš priključiti, bilo kao dio tima ili kao polaznik, javi se!

Upoznaj trenutni ERYIA tim :)

mag.educ.philol.angl. et germ. Antonia Maslak

Antonia je profesorica engleskog i njemačkog jezika, zaljubljenica u putovanja, crtanje i bingeanje serija, uvijek profesionalna i odgovorna. Maherica je za jasno strukturirane nastavne sate i "jack-of-all-trades" kad treba objasniti nove jezične strukture. Svakom polazniku prilagođava svoj način podučavanja, tako da ste sigurni da ćete sve skužit od prve.

mag.educ.philol.angl. et germ. Eva Bošković

Osnivačica i voditeljica Online škole stranih jezika ERYIA, poliglot koji govori 4 jezika, profesorica koja je podigla školu na noge i kroz čije je tečajeve prošlo više od 200 polaznika. Obožava čokoladu, putovanja i ples, kreativnost joj je drugo ime, a kao mala željela je biti pjevačica. Danas joj je glavna uloga u Eryiji smišljati nove programe, pomagati našim predavačima da unaprijede svoju nastavu i organizirati sve procese unutar škole. Ako vam se baš posreći, možda dobijete i priliku da vam baš ona održi koje predavanje.