Online škola stranih jezika ERYIA  jedno je od pionirskih imena u industriji online obrazovanja odraslih u Hrvatskoj. Poučavanjem na daljinu bavimo se već 5 godina, od nastanka škole 2016. godine, kada je osnivačica Eva Bošković, nakon završenog fakulteta te 2 godine putovanja po svijetu, odlučila staviti u praksu sve ono što je dotad naučila.

Kroz putovanja u više od 30 zemalja ova je magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika isprobala dobre i loše strane online poučavanja i nakon toga pretočila ta znanja u mjesto na internetu gdje je online edukacija stranih jezika najefikasnija i dostupna svima.

Kroz protekle godine kroz Online školu stranih jezika ERYIA prošlo je više od 200 polaznika. Naš tim polako, ali sigurno raste, a recenzije i preporuke s najvišim ocjenama dokaz su da se tečajevi u ERYIJI provode kvalitetno, efikasno i na veliko zadovoljstvo polaznika.

Naše najveće odlike su to što svakom polazniku pristupamo individualizirano, opušteno i činimo sve što je u našoj moći da učenje jezika bude pozitivno iskustvo bez stresa.

Osim tečajevima engleskog i njemačkog jezika, bavimo se i prevođenjem pisanih tekstova, lekturama, radom stalnog sudskog tumača za engleski i njemački jezik te razvojem interaktivnih rješenja za samostalno učenje stranih jezika, a provodimo i EU projekte kojima razvijamo našu školu u skladu sa suvremenim tehnologijama i praksama (Start at Best, ERASMUS+).

Upoznaj trenutni ERYIA tim :)

mag.educ.philol.angl. et germ.

Antonia Maslak

Antonia je profesorica engleskog i njemačkog jezika, zaljubljenica u putovanja, crtanje i bingeanje serija, uvijek profesionalna i odgovorna. Maherica je za jasno strukturirane nastavne sate i "jack-of-all-trades" kad treba objasniti nove jezične strukture. Svakom polazniku prilagođava svoj način podučavanja, tako da ste sigurni da ćete sve skužit od prve.

mag.educ.philol.angl. et hist.

Andrej Labudić

Andrej je profesor engleskog jezika i povijesti, strastveni obožavatelj putovanja, istraživanja i nogometa. Zaljubljenik u gramatiku i lingvistiku, engleskom jeziku voli pristupati analitički i uspoređivati ga s drugim jezicima. S druge strane, kao bivši erasmusovac, uvući će vas u razgovore te vam pokazati da glavna tajna uspjeha leži u brbljanju.

mag.educ.philol.angl. et germ.

Eva Bošković

Osnivačica i voditeljica Online škole stranih jezika ERYIA, poliglot koji govori 4 jezika, profesorica koja je podigla školu na noge i kroz čije je tečajeve prošlo više od 200 polaznika. Obožava čokoladu, putovanja i ples, kreativnost joj je drugo ime, a kao mala željela je biti pjevačica. Danas joj je glavna uloga u Eryiji smišljati nove programe, pomagati našim predavačima da unaprijede svoju nastavu i organizirati sve procese unutar škole. Ako vam se baš posreći, možda dobijete i priliku da vam baš ona održi koje predavanje.