Individualni tečaj stranog jezika

Uloži svoj novac samo u sebe i odaberi omiljeni tip tečaja među našim polaznicima. Kroz 30 sati individualne nastave stranog jezika profesor, programi i termini se posvećuju i prilagođavaju samo tebi na razinama A1.1 - C1.2, gdje možeš brzo i jednostavno ulaštiti svoje vještine i steći neke nove.

Pripreme za državnu maturu

Engleski jezik - B razina

Pripremi se za državnu maturu iz engleskog jezika na B razini uz naš vrhunski program samostalnog učenja. U 16 poglavlja koja su logično podijeljena u lekcije, pronaći ćeš mnoštvo različitih savjeta, trikova, materijala i zadataka koji će ti pomoći da se uspješno pripremiš za državnu maturu.

Ljetni tečajevi engleskog za djecu i mlade

Učenje engleskog jezika kroz komunikacijski pristup, projektnu i terensku nastavu i bez bubanja gramatike vraća se u Valpovo i ovog ljeta. Ovaj tečaj dostupan je učenicima od 4. do 8. razreda OŠ i odvija se kroz 2 tjedna u lipnju 2021. u našoj poslovnici u Valpovu.

Konverzacijski tečaj stranog jezika

Ako dobro razumiješ strani jezik, ali ti se zamrznu sve moždane stanice kad trebaš pričati, ovo je tečaj za tebe! Vježbaj pričanje u malim grupama, bez dodatnih materijala, bez ispita i bez domaćih zadaća na tečaju koji rješava najveći problem kod stranog jezika - govor.

Tečaj stranog jezika u paru

Upiši tečaj u paru s frendom, frendicom, bratom, sestrom, dečkom, curom, mamom, tatom, mužem, ženom, kumom, susjedom, bratićem iz Njemačke, tetom iz Irske ili s kime god i uštedite čak 2600,00 kn.

Pripreme za međunarodne ispite

Kroz 30 sati individualne nastave u potpunosti se pripremi za polaganje međunarodnih ispita IELTS/TOEFL ili Goethe Zertifikat za čije smo izvođenje potegnuli na obuku čak do Dublina. Nauči točne strategije rješavanja zadataka i što točno ocjenjivači očekuju od tebe kako bi ispit uspješno položio/la od prve.

Trebaš posebnu vrstu tečaja za tvrtke?

Javi nam se sa svojim upitom i kreirat ćemo posebno rješenje za tvoje potrebe.

Naši dosadašnji klijenti pravne osobe: