Individualni tečaj stranog jezika

Uloži svoj novac samo u sebe i odaberi omiljeni tip tečaja među našim polaznicima. Kroz 30 sati individualne nastave stranog jezika profesor, programi i termini se posvećuju i prilagođavaju samo tebi na razinama A1.1 - C1.2, gdje možeš brzo i jednostavno ulaštiti svoje vještine i steći neke nove.

Tečaj stranog jezika u paru

Upiši tečaj u paru s frendom, frendicom, bratom, sestrom, dečkom, curom, mamom, tatom, mužem, ženom, kumom, susjedom, bratićem iz Njemačke, tetom iz Irske ili s kime god i uštedite čak 2600,00 kn.

Pripreme za međunarodne ispite

Kroz 30 sati individualne nastave u potpunosti se pripremi za polaganje međunarodnih ispita IELTS/TOEFL ili Goethe Zertifikat za čije smo izvođenje potegnuli na obuku čak do Dublina. Nauči točne strategije rješavanja zadataka i što točno ocjenjivači očekuju od tebe kako bi ispit uspješno položio/la od prve.

Pripreme za državnu maturu

Pripremi se za državnu maturu iz engleskog jezika na A ili B razini uz naš vrhunski program samostalnog učenja utemeljen na sedmogodišnjem iskustvu profesorice engleskog jezika sa 100% prolaznošću na državnoj maturi.

Trebaš posebnu vrstu tečaja za fizičke ili pravne osobe?

Javi nam se sa svojim prijedlogom i mi ćemo učiniti sve da nađemo rješenje za tvoje potrebe.

Naši dosadašnji klijenti pravne osobe: