Želiš vježbati pričanje na stranom jeziku?

UPIŠI BRZI KONVERZACIJSKI TEČAJ ENGLESKOG ILI NJEMAČKOG JEZIKA!


Ako dobro razumiješ strani jezik, ali ti se zamrznu sve moždane stanice kad trebaš pričati, ovo je tečaj za tebe! Ovo je tečaj bez dodatnih materijala, bez ispita i bez domaćih zadaća, a pokrenuli smo ga jer znamo da je mnogima najveći problem kod stranog jezika upravo govor. 

Za praćenje tečaja, s predznanjem trebaš biti minimalno na razini B1+, a ovdje možeš provjeriti jesi li na toj razini:

INICIJALNI TEST ENGLESKOG

INICIJALNI TEST NJEMAČKOG


Konverzacijski tečaj savršena je prilika da popiješ kavu s novom ekipom dok aktivno koristiš strani jezik. Naravno, sve se odvija online pa nam se možeš pridružiti iz cijele Hrvatske i svijeta! 

CIJENA TEČAJA (20 školskih sati):

GRUPNI: 110 EUR *

INDIVIDUALNI: 380 EUR

* Izražena cijena vrijedi za grupe od minimalno 6 polaznika. U slučaju manjeg broja prijavljenih zadržavamo pravo izmjene cijene o čemu ćete biti unaprijed obaviješteni. 


Sve što trebaš znati o o ovom tečaju

 • O čemu ćemo pričati?

  Na konverzacijskom tečaju vježba se isključivo vještina govora i ćakula se o različitim temama (od rasprave o najnovijim serijama i aktualnim događanjima, preko teorija zavjere i svjetskih skandala, do analize vlastitih i tuđih osobnosti i simulacija svakodnevnih situacija), a jedan od najomiljenijih sadržaja su društvene igre na stranom jeziku koje igramo kroz cijeli jedan susret i pritom se jako dobro nasmijemo.

 • Kada će se održavati tečaj?

  Planirani termini za konverzacijski tečaj su 2 puta tjedno, radnim danom od 18:00 do 19:30 h. Ako polaznicima više odgovaraju neki drugi termini, možemo se dogovoriti za promjenu.

 • Što ti treba za sudjelovanje?

  Pristup brzom internetu, računalo i slušalice te platforma Zoom. Ovaj tečaj ne iziskuje dodatne materijale, niti domaće zadaće!

 • Koliko će nas biti?

  Najmanje 6, a najviše 8 + profesor/ica. Ovo je idealan broj za dobru raspravu i upoznavanje novih ljudi, jer ne želimo "nakrcati" grupe s prevelikim brojem polaznika, nego vam svima dati priliku da zaista vježbate svoj govor.

 • Što ako nešto ne razumiješ?

  Pitaš profesora/icu ili nekoga od polaznika da ti pojasni o čemu se radi i to je to. Greške su dobrodošle, kao i sva dodatna pitanja koja budete imali. Ovaj tečaj nema ispita ni striktnog programa, već je tu da ti da priliku da vježbaš svoj govor. Zbog toga je tečaj primjeren za polaznike koji su na minimalno B1+ razini sa svojim predznanjem.

Broj mjesta je ograničen!

Kako bismo osigurali male grupe, javi nam se brzo da rezerviraš svoje mjesto.