Zašto trebaš upisati ovaj tečaj?

Tečaj u paru idealan je za financijsku uštedu i dobru zabavu s frendom, frendicom, bratom, sestrom, dečkom, curom, mamom, tatom, mužem, ženom, kumom, susjedom, bratićem iz Njemačke, tetom iz Irske ili s kime god. 

Ako ste na istoj razini s predznanjem, ovo je idealan tečaj za vas, jer ne samo da štedite ukupno 340 EUR (u usporedbi s time da svatko od vas pohađa individualni tečaj), nego je na tečaju zagarantirana opuštena i prijateljska atmosfera, a vjerojatno ćete i jedno drugo tjerati na učenje više nego što se možete natjerati sami. #samomotivacija

Uz brdo zanimljivog sadržaja, teme koje će vas natjerati da pričate i profesore koji mogu lako objasniti i ono što vam se trenutno čini nesavladivo, već kroz prvih par sati shvatit ćete da ste donijeli pravu odluku.

Po završetku cijele razine moguće je pristupiti ispitu koji donosi diplomu o završenom stupnju jezika prema ZEROJu, s individualnim deskriptorima znanja i vještina koje je polaznik usvojio, iako za zaposlenje i studij u inozemstvu uvijek preporučamo polaganje testova IELTS ili Goethe Zertifikat.

Svakako uzmite u obzir da je učenje jezika dugotrajan proces i da u njemu nema prečaca. Broj sati koji će vam trebati da dosegnete željenu razinu ovisi o mnogo faktora (predznanje, motivacija, talent za jezike, radne navike, korištenje jezika izvan tečaja...), a ovdje možete vidjeti okviran broj sati koji je potreban za prelaske iz razine u razinu prema ZEROJu.


Dostupni jezici: engleski i njemački
Dostupne razine: A1, A2, B1, B1+, B2, C1 (raspoređene po modulima prema vašem predznanju)
Broj polaznika: 2 polaznika
Broj sati u paketu: 30 školskih sati (ovo je broj sati u paketu, a količina gradiva koja se unutar ovog paketa može proći ovisi o gore navedenim faktorima)
Učestalost predavanja: 2 x 2 školska sata tjedno (90 minuta)
Trajanje tečaja: ovisi o vama, ali ako sve odrađujete redovito i po planu, možete računati na otprilike 2 mjeseca
Termini predavanja: fleksibilni, profesor se prilagođava vašem rasporedu što je više moguće
Početak tečaja: kad vama odgovara, tijekom cijele godine
Materijali: Original udžbenik (ne PDF, nego pravi tiskani udžbenik) izdavača Oxford ili Hueber (ovisno o jeziku) koji svakome od vas stiže na kućnu adresu
Što vam još treba za pohađanje nastave? računalo spojeno na internet, Zoom aplikacija i dobra volja :)
Cijena po polazniku: 8 x 55,00 EUR (obročno)
ili
1 x 440,00 EUR (jednokratno)

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

Cijena uključuje PDV, sve originalne materijale, 30 sati online nastave s profesorom, dostupnost profesora za konzultacije preko e-maila 5 dana u tjednu, sve administrativne troškove i završni ispit ako se polaže, tako da nema skrivenih troškova ;)
Način plaćanja: Bankovni transfer na račun škole u punom iznosu ili obročno (do 8 mjesečnih rata)
Kako se prijaviti? Prvi korak je riješiti naš inicijalni test engleskog ili njemačkog jezika, a mi ćemo vam se povratno javiti s rezultatima i prijedlogom najbolje opcije za vas.

Ako imaš nekih pitanja slobodno nam se javi na [email protected].


Zanimaju te i drugi tečajevi?

Pogledaj što ti još možemo pružiti kroz ostale tečajeve koje možeš pohađati kod nas.