Zašto trebaš upisati ovaj tečaj?

Individualni tečajevi općeg stranog jezika omiljeni su izbor naših polaznika jer omogućuju potpunu prilagodbu plana i programa potrebama polaznika i potpunu posvećenost predavača razvoju vještina na kojima polaznik želi raditi. Uz jednostavno koncipirane sate i naše interaktivne materijale, tvoje učenje bit će efikasnije nego ikad.

Po završetku cijele razine moguće je pristupiti ispitu koji donosi diplomu o završenom stupnju jezika prema ZEROJu, s individualnim deskriptorima znanja i vještina koje je polaznik usvojio, iako za zaposlenje i studij u inozemstvu uvijek preporučamo polaganje testova IELTS ili Goethe Zertifikat.

Svakako uzmi u obzir da je učenje jezika dugotrajan proces i da u njemu nema prečaca. Broj sati koji će ti trebati da dosegneš željenu razinu ovisi o mnogo faktora (predznanje, motivacija, talent za jezike, radne navike, korištenje jezika izvan tečaja...), a ovdje možeš vidjeti okviran broj sati koji je potreban za prelaske iz razine u razinu prema ZEROJu.


Dostupni jezici: engleski i njemački
Dostupne razine: A1, A2, B1, B1+, B2, C1 (raspoređene po modulima prema tvom predznanju)
Broj polaznika: 1 polaznik
Broj sati u paketu: 30 školskih sati (ovo je broj sati u paketu, a količina gradiva koja se unutar ovog paketa može proći ovisi o gore navedenim faktorima)
Učestalost predavanja: 2 x 2 školska sata tjedno (90 minuta)
Trajanje tečaja: ovisi o tebi, ali ako sve odrađuješ redovito i po planu, možeš računati na otprilike 2 mjeseca
Termini predavanja: fleksibilni, profesor se prilagođava tvom rasporedu što je više moguće
Početak tečaja: kad tebi odgovara, tijekom cijele godine
Materijali: Original udžbenik (ne PDF, nego pravi tiskani udžbenik) izdavača Oxford ili Hueber (ovisno o jeziku) koji ti stiže na kućnu adresu
Što ti još treba za pohađanje nastave? računalo spojeno na internet, Zoom aplikacija i dobra volja :)
Cijena: 8 x 76,25 EUR (574.51 kn) (obročno)
ili
1 x 610 EUR (4.596,05 kn) (jednokratno)

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

Cijena uključuje PDV, sve originalne materijale, 30 sati nastave s profesorom, dostupnost profesora za konzultacije preko e-maila 5 dana u tjednu, sve administrativne troškove i završni ispit ako se polaže, tako da nema skrivenih troškova ;)
Način plaćanja: Bankovni transfer na račun škole u punom iznosu ili obročno (do 8 mjesečnih rata)
Kako se prijaviti? Prvi korak je riješiti naš inicijalni test engleskog ili njemačkog jezika, a mi ćemo ti se povratno javiti s rezultatima i prijedlogom najbolje opcije za tebe.


Ako imaš nekih pitanja slobodno nam se javi na [email protected].


Zanimaju te i drugi tečajevi?

Pogledaj što ti još možemo pružiti kroz ostale tečajeve koje možeš pohađati kod nas.


Psst! Želiš pohađati tečaj u paru i osigurati si povoljnije uvjete? Pogledaj ponudu ovdje.